MENIU

Ratele misterioase ale ministrului Teodorovici

Ratele ministrului Finanțelor rămân un mister. Chiar și pentru el. Orlando Teodorovici nu știe nici acum cât are de plată lunar. 

Întrebat de jurnaliști dacă și-a calculat ratele de la creditele pe care le are, ministrul de Finanțe Orlando Teodorovici s-a eschivat, spunând că nu știe exact care este rata.

,, Da, îmi aduc aminte de acea întrebare. De ce nu am știu răspunsul atunci? Spațiul fiind închiriat, plata se face direct în contul de la bancă, iar eu trebuie să plătesc lunar o diferență, pentru că respectiva chirie nu acoperă rata de la bancă, și atunci variind și costul, diferența de la euro leu, atunci trebuie să fac lună de lună calculul și de asta nu știu exact lună de lună cât este rata...'' a spus Teodorovici.

Ministrul Teodorovici are trei credite la bănci, dar nu știe și ce rate are de plătit.

„Pentru că sunt două credite, unul de nevoi personale şi unul imobiliar fac o situaţie, le însumez şi vă prezint în mod public cât este rata lunară şi de unde provine plata acesteia. (…) Sunt un om al cifrelor şi vreau să vă răspund exact la zecimală. Asta mă face să nu vă spun acum cifra, că vreau să pun şi zecimalele”, a explicat în urmă cu ceva vreme încurcat ministrul de Finanțe.

Potrivit declarației sale de avere, ministrul Teodorovici are două credite ipotecare în valoare de peste 473.000 euro și unul de nevoi personale de aproximativ 222.000 euro.

Mai multe articole despre:
rate teodorovici