MENIU

RATE BĂNCI. Cum va funcţiona CREDITUL FISCAL acordat de Guvern celor cu salarii mici

<p>Rom&acirc;nii, sacrificaţi &icirc;n jocul de interese politice şi financiare</p>

RATE BĂNCI. Guvernul estimeaza ca schema de ajutor fiscal pentru populatia cu venituri sub medie si credite bancare ar putea duce la restructurarea imprumuturilor pentru aproape un milion de romani.

RATE BĂNCI. Persoanele care corespund cerinţelor acestui proiect vor avea posibilitatea de a plăti, timp de cel mult 30 de luni, jumătate din rata pe care o datorează băncii, scrie ZF.ro.

RATE BĂNCI. Dobânda va ramane nemodificata, doar principalul se va injumatati. Creditul va fi apoi prelungit cu perioada pentru care s-au injumatatit ratele. Dupa aceasta perioada, timp de cel mult 24 de luni, debitorii vor primi un "credit fiscal", o scutire de 200 de lei pe luna la plata impozitului pe venit.

RATE BĂNCI. "Pentru a nu plati si pentru majorarea scadentei este masura inghetarii dobanzii la forma actuala si este acest credit fiscal pentru a compensa plata sumei care a fost amanat", a precizat Liviu Voinea pentru Gandul.info.

Acesta a mai spus ca au existat consultari cu lumea mediului bancar inainte de a lua aceasta decizie. De asemenea, decizia a fost convenita cu reprezentantii FMI.

Mai multe articole despre:
credite bancare credite bănci rate bănci