MENIU

Răsturnare în dosarul Caracal. Avocata familiei Luizei Melencu susține că anumite persoane sunt protejate

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dosarul "Caracal"

Acuzaţii extrem de grave în dosarul lui Gheorghe Dincă. Avocata familiei Luiziei Melencu spune că, din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, doar trei au fost analizate.

Magistratul i-a acuzat pe procurorii că nu au dorit să analizeze restul probelor.

”Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a afirmat Carmen Obârșan la un post TV, citată de Mediafax.

Avocata familiei Melencu susține că au fost găsite probe asupra cărora s-a făcut o expertiză, rezultatul fiind ADN-ul unei femei, care corespunde cu cel extras din dinții găsiți într-un butoi, dar că nu se găsește nicio genotipare cu care să fie asociată.

Pe data de 25 iulie 2019, Alexandra Melencu a sunat la 112 și a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată de Gheorghe Dincă, însă oamenii legii nu au ajutat-o. După 2 ani de la evenimentul care a șocat o țară întreagă, principalul suspect, cel care a și recunoscut că le-a ucis pe cele 2 tinere, se află în arest.