MENIU

Răsturnare de situație - Vin ninsorile, din nou, după un weekend cu temperaturi de primăvară

Vremea

Se schimbă vremea din nou, începând de luni. Temperaturile vor scădea constant și chiar va ninge în mare parte din țară. 

În acest weekend vremea va fi foarte călduroasă, însă cu toate astea va urma și o perioadă rece, din nou. Mai mult, zăpezile sunt așteptate să revină săptămâna viitoare. Iată prognoza prezentată de meteorologul ANM Mihai Huștiu, la Realitatea PLUS:
 
"Foarte caldă vremea în această perioada. Va fi o zi că aspect în general frumoasă dar va începe să plouă în vestul, sud-estul țării. Ploile se vor extinde în cursul nopții următoare, la munte vor fi și precipitații mixte, vântul va avea intensificări temporare, vânt și în partea de vest a țării. Vremea caldă nu va ține foarte mult. DUminică temperaturile se vor menține ridicate dar de luni temperaturile se vor apropia de normalul perioadei.
 
Precipitațiile vor fi inițial sub formă de ploaie și apoi se vor transporta în lapoviță și ninsoare. Ne așteptăm că vremea să reintre într-un regim normal, se va răci treptat și își vor face apariția ninsorile", a spus Mihai Huștiu la Realitatea PLUS.
Mai multe articole despre:
anm vremea