MENIU

Răsturnare de situaţie, un lider #rezist s-a autodenunţat în scandalul Dorneanu

Unul din liderii mișcării de stradă #rezist s-a autodenunţat, pentru a fi audiat în legătură cu incidentul stradal care i-a avut ca protagonişti pe preşedintele CCR, Valer Dorneanu şi câţiva lideri ai protestatarilor.

Cristian Dide a depus, marţi, la fost astăzi la Parchetul General, un denunț pe numele său, în legătură cu incidentul care l-a avut ca protagonist pe Valer Dorneanu. Dide a explicat că nu consideră că l-a agresat pe șeful CCR și că dacă s-ar întâlni din nou, pe stradă, ar face la fel.

De altfle, protestatarul a îndemnat "lumea și cetățenii să își exprime vocal nemulțumirea față de toți politicienii care ne încalcă dreptul la o viață civilizată".

Crisitan Dide şi-a anunţat intenţia de a se autodenunţa pe reşelele de socializare. "Mă bucur să văd pe pagina mea de Facebook că opinia publică apreciază astfel de atitudini față de persoanele care ne afectează, prin deciziile lor, viața privată. Este normal să existe și păreri contra, dar vreau ca cei care nu sunt de acord cu astfel de acțiuni să imi explice clar ce este de făcut atunci când un garant al Constituție, cum este Valer Dorneanu, incalcă legea fundamentală," a scris Mihai Cristian Dide.

"Cât despre o purtare civilizată vă propun să ne reamintim episoadele din Parlamentul României, Șerban Nicolae, Bichineț și alții. Totuși la capitolul civilizație se încadrează și decența celor care furnizează servicii publice de Stat, spitale drumuri, parcări, lipsa acestora duce la lipsa de civilizație," mai scrie protestatarul. 

În post-scriptumul postării, Mihai Cristian Dide precizează că preşedintele Klaus Iohannis sau fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar avea parte de acelaşi stil de apostrofare, în cazul unei întâlniri stradale, "singura diferență este că pe dânși nu îi voi huidui, deoarece încă au respectul meu", a scris Dide.

Pe 1 octombrie, protestatarul va fi audiat la DIICOT în legătură cu organizarea și finanțarea protestului din 10 august. 

sursa: Inquam Photos 

Țuțuianu: Parchetul General să verifice sursele de finanțare ale mișcării #Rezist

 

 

l INCREDIBIL lansat de Cristian Dide la ieșirea de la Parchetul General - Acesta le cere românilor să huiduie politicieni

12:21
 Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Dide, unul din liderii #rezist care l-au urmărit acasă și certat pe șeful CCR Valer Dorneanu, a fost astăzi la Parchetul General, acolo unde a depus un denunț pe numele său. La ieșirea de la Parchet, Dide a explicat că nu consideră că l-a agresat în vreun fel pe șeful CCR, Valer Dorneanu, și că dacă s-ar întâlni din nou cu Dorneanu pe stradă ar proceda la fel.

"Nu doar că aș face la fel, ci îndemn lumea și cetățenii să își exprime vocal nemulțumirea față de toți politicienii care ne încalcă dreptul la o viață civilizată", a declarat Dide la ieșirea de la PG.

Mai multe articole despre:
dorneanu