MENIU

Răsturnare de situație în cazul românului executat în stil mafiot în Costa Rica

Roman executat împreună cu iubita sa, în Costa Rica
<p>Iubita rom&acirc;nului, Raquel Gamboa Mora</p>
<p>Iubita rom&acirc;nului, Raquel Gamboa Mora</p>
<p>Iubita rom&acirc;nului, Raquel Gamboa Mora</p>

Românul asasinat în Costa Rica, George Ionuț Oțelac, fusese împușcat și în urmă cu trei luni,tot în trafic, în condiții similare cu cele din această săptămână. Fotomodelul Raquel Gamboa Mora (25 de ani) ar fi încercat să îl protejeze de bătaia gloanțelor.

Execuția în stil mafiot al românului din Costa Rica a fost pregătită timp de mai multe luni. Nu era prima oară când cineva a încercat să îl ucidă pe Ionuț George Oțelac.

Pe 22 iunie, George Otelac a trăit acelaşi scenariu. Doi oameni înarmaţi l-au ajuns din urmă, în trafic, şi şi-au descărcat armele în direcţia lui. Sunetul unor sirene care se apropiau i-a pus pe fugă pe atacatori, iar românul a scăpat cu viață, potrivit observator.tv.

De data aceasta, George Ionuț Oțelac nu a mai avut noroc. Criminalii au alertat poliția că are loc un jaf în partea opusă a orașului, pentru a se asigura că își pot duce la capăt misiunea pe care au ratat-o în luna iunie.

Opt gloanţe l-au străpuns pe bărbat, semn clar pentru anchetatori că el a fost ținta principală a celor doi asasini, deghizați în curieri. Iubita românului a fost victima coleterală.

OROARE! Cine era modelul faimos mitraliat alături de românul din Costa Rica

Manechinul Raquel Gamboa Mora, cu care românul se afla într-o relație de doar câteva luni, ar fi încercat să îl protejeze cu propriul corp și a primit două gloanțe.

„Este o ipoteză, mai ales după analiza vieţii victimei de sex masculin, care de curând a pus capăt unei relaţii. Cele două victime trăiau împreună, formau un cuplu, iar asta este o posibilitate. Analiza preliminară a rănilor femeii pare să indice că a fost rănită de gloanţele trase în direcţia şoferului maşinii şi indică, într-o oarecare măsură, că a încercat să îl protejeze", a procurorul Walter Espinoza.

Tânăra, pe care prietenii o numeau "Rake" era cunoscută pentru activitatea în domeniul modellingului. Ea participa la parade, campanii de fitness și lucra pentru diverse companii.

Raquel María Gamboa Mora locuia în Curridabat, un cartier modern din San Jose, dar călătorea constant, datorită meseriei sale.

Tânăra începuse relația cu romîânul de doar câteva luni.

"Iubea să meargă la sala de fitness. Era frumoasă, foarte disciplinată, petrecea ore întregi în sala de antrenament", a declarat o prietenă a victimei.