MENIU

Răsturnare de situație în cazul profesoarei de japoneză atacată cu cuțitul de un elev. Ce spune un părinte despre cadrul didactic

Foto: Captură YouTube

Noi informații apar în spațiul public în legătură cu incidentul de la Colegiul Ion Creangă din București, unde un elev în vârstă de 16 ani a atacat o profesoară cu un cuțit în timpul orei.

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților, a dezvăluit că deține informații conform cărora profesoara de limba japoneză ar fi terorizat elevii și ar fi utilizat un limbaj neadecvat în relația cu aceștia, în ultimii doi ani. Conform declarațiilor sale, aceste informații i-au fost furnizate de către un părinte care i-a descris comportamentul profesorului față de elevii săi.

"M-a sunat un părinte din acea clasă și mi-a spus că de doi ani de zile, elevii sunt terorizați de profesoara de japoneză. Mi-a spus că le dădea mereu teste și le vorbea urât", a spus Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților, potrivit Antena 3.

Potrivit unui coleg al agresorului, care se afla în sala de clasă în momentul atacului, profesoara de limba japoneză ar fi fost înjunghiată imediat după ce a anunțat surprinzător un test.  

Joi, 6 aprilie, Tribunalul București a decis arestarea preventivă a elevului în vârstă de 16 ani de la Colegiul Național "Ion Creangă" din București, care a atacat cu un cuțit o profesoară în timpul orei.

Perioada în care elevul se va afla în arest este de 30 de zile. Elevul a fost reținut miercuri, timp de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe articole despre:
atac atac cutit profesoara elev scoala