MENIU

Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţilor Maleon. Ce au făcut cei doi în ultimele ore de viaţă

Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţilor Maleon. Elementul schimbă tot ce se ştia până acum

Detalii incredibile din anchetă morții soților Maleon au ieșit la iveală. Unele surse susțin că atât Anda, cât și Bogdan Maleon aveau relații extraconjugale. După mai multe luni de la moartea celor doi, încă nu s-a stabilit ce s-a întâmplat cu exactitate.

Încă de când a fost descoperită nenorocirea, unele voci țineau parcă neapărat să precizeze că Bogdan Maleon avea o relație extraconjugală. De fapt, unii chiar credeau că relația pe care Bogdan Maleon o avea a fost picătură care a umplut paharul și a dus către sinuciderea Andei.

Necropsia a stabilit că cei doi soți au murit la o diferența de 2-3 ore. Deci, Anda ar fi putut să se retragă în camera de la etajul vilei și să-și fi pus capăt zilelor, fără ca Bogdan să știe.

"Poate că după ce s-au certat, Anda a urcat în camera și s-a spânzurat. Este posibil ca Bogdan să se fi dus la un moment dat să o caute și a găsit-o decedată. Probabil că s-a speriat, s-a simțit vinovat și s-a spânzurat și el", a precizat aceeași sursă.

Din câte se pare, atât Bogdan Maleon, cât și Anda ar fi avut relații extraconjugale. Unele surse au precizat că, imediat după începerea anchetei, atât amantul Andei, cât și amanta lui Bogdan Maleon au fost audiați, scrie bzi.ro.

În urmă analizelor patologice, a reieșit faptul că, atât Bogdan Maleon, cât și soția să, Anda, erau sub influență băuturilor alcoolice. Valorile indicate se pare că se ridică la 2,40 mg/l alcool pur în sânge în cazul lui Bogdan și la 1,70 mg/l alcool pur în sânge în cazul Andei. Este greu de spus cât alcool au consumat cei doi în noaptea de 24 spre 25 decembrie.

Mai multe articole despre:
Iaşi crimă sinucidere soţi Maleon