MENIU

Gabriela Firea revine pe cai mari în PSD. Ce funcții a primit edilul Capitalei

După condamnarea lui Dragnea, Gabriela Firea revine pe cai mari în PSD. Firea a fost votată, marți seara, în Comitetul Executiv Naţional, ca preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti, dar și vicepreşedinte al PSD.

Liderii PSD s-au reunit marți seară în Comitetul Executiv pentru a lua mai multe decizii: propunerea a trei noi miniştri pentru portofoliile rămase vacante – Justiţie, Diaspora şi Fonduri Europene, dar și stabilirea datei Congresului PSD.

Potrivit Realitatea TV, Gabriela Firea se întoarce la şefia filialei PSD Bucureşti. La ieșirea din ședința CEX, Gabriela Firea a anunțat că va prelua funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, dar şi pe cea de preşedinte al organizaţiei Bucureşti, exact funcţiile din care a fost îndepărtată de Liviu Dragnea în toamna anului trecut.

"Am luat decizii importante pentru partid. Aş vrea să încep cu o decizie referitoare la Bucureşti, cum am spus în cursul zilei de astăzi, este importantă pentru noi unitatea, este important să înţelegem unde s-a greşit, să ne strângem toţi, să ne unim forţele, pentru a putea merge în continuare, iar acest lucru s-a întâmplat la Bucureşti. Gabriela Firea a fost votată în Comitetul Executiv Naţional ca preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti, în urma încheierii mandatului lui Gabriel Mutu. În acelaşi timp, Gabriela Firea a fost votată pentru (funcţia de n.red) vicepreşedinte al PSD", a declarat Viorica Dăncilă, marţi seara, în conferinţa de presă de la finalul CEx al PSD.

Un alt fost "pucist", Paul Stănescu, este noul preşedinte executiv al partidului, până la Congres. 

Război pentru putere în PSD. Ce s-a decis în primul CEx de după condamnarea lui Dragnea




Mai multe articole despre:
PSD Bucureşti Gabriela Firea