MENIU

Răsturnare de situație în cazul polițistului care s-a sinucis pe litoral. Detalii din anchetă

Răsturnare de situație în cazul polițistului care s-a sinucis pe litoral. Detalii din anchetă

Poliţistul spânzurat a fost găsit de familie, joi seara, într-un hotel din staţiunea Jupiter.

Ionuţ Podaru, ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă, joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea Jupiter. El se afla pe litoral împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu alte rude.

Potrivit primelor informații, omul legii s-ar fi certat cu soţia pe plajă, apoi s-a întors în camera de hotel, unde şi-a pus capăt zilelor. În jurul orei 19.00, familia l-a găsit spânzurat şi a alertat poliţia.

"În jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat", a anunțat IPJ Constanţa.

"Era angajat din sursă externă în anul 2016, iar înainte de a intra în Poliţie, mai lucrase la vreo două firme cu profil agricol, ca economist, fiind absolvent de ASE. La noi era cu testările psihologice la zi, nu ştiu ce s-a întâmplat în cadrul familial. Solicitase câteva zile libere, nu era la mare în timpul serviciului", a declarat comisarul-şef Paul Tablan.

Mai multe articole despre:
sinucidere politist