MENIU

Răsturnare de situație în cazul lui Firicel din Las Fierbinți, prins drogat la volan

O razie obişnuită a unui echipaj de la Ordine Publică l-a aruncat pe Toma Cuzin (41 de ani) în vâltoarea problemelor cu legea. Marţi, la ora 1.00 noaptea, actorul se afla la volanul unui  Volkswagen, pe strada Ion Minulescu, din sectorul 3 al Capitalei. 

Poliţiştii de la Secţia 11 se aflau în patrulare, când au observat o maşină suspectă. L-au tras pe dreapta pe şofer şi aşa au depistat faptul că Firicel circula cu permisul suspendat. 

”Colegilor li s-a părut ciudat comportamentul lui şi au solicitat sprijinul unui echipaj de la Brigada Rutieră pentru a li se pune la dispoziţie alcooltestul şi aparatul care depistează consumul de stupefiante. Secţiile nu sunt dotate cu astfel de aparatură. Poliţiştii Rutieri nu au întocmit dosarul penal, ci cei de la Ordine Publică”, au precizat pentru Click! surse oficiale.

Nu băuse, dar era drogat, a arătat rezultatul. Imediat, a fost urcat în maşina oamenilor legii şi dus la IML, unde i s-au recoltat probe biologice. 

”Nu e adevărat. A fost doar o neînţelegere. Nu am băut, nu am consumat droguri”, a negat actorul pentru un post de televiziune. 

Mai multe articole despre:
actor las fierbinti Firicel