MENIU

Rareș Bogdan: "Nu se mai poate ca Ponta sa fie detronat si atunci locul 3 este interesant"

<p>RAREŞ BOGDAN</p>

Jurnalistul Rares Bogdan a comentat în direct la REALITATEA TV, la Dimineața de Știri, despre fotografiile cu Elena Udrea, apărute pe un blog în timp ce se afla la Paris alături de șefa DIICOT, Alina Bică, cât și despre similitudinea cu Parisul.

"In urma cu 5 ani, Mircea Geoana a fost filmat pe strada Paris, nr. 5, alaturi de Sorin Ovidiu Vantu, acum Elena Udrea este filmata la Paris, in timpul unui weekend in compania unor prietene, e foarte interesanta aceasta similitudine cu Parisul.

A fost un atac interesant de campanie, nu am inteles de ce este orientat asupra numarului 3. Un Victor Ponta aflat intre 35 si 38 la suta, un Iohannis care a sarit de 30 de la suta, iar in partea cealalta un pluton: Udrea se afla pe primul loc, intre 2 si 8.

Atat timp cat Tariceanu isi va da probabil 70-80 la suta dintre votanti lui Ponta, iar 95 % din votantii lui Macovei se vor duce la Iohannis, electoratul lui  Melescanu nu conteaza. Electoratul lui Udrea este mutat dintr-un  loc in altul. Acel electorat conteaza foarte mult daca este lasat sa aleaga liber fara recomandare. Este o tinta si este foarte interesant ce se intamplat cu locul 3. Eu nu mai cred in nicio dezvaluire! Nu se mai poate ca Ponta sa fie detronat si atunci locul 3 este interesant. Atacul este unul care nu are legatura.

In 2012, Ponta cade victima cu Nature, reteaua ofiterilor DIAS, apoi SIE este folosita cu succes de servicii in favoarea lui Basescu, in defavoarea USL-ului de atunci, iar acum o parte din retea este folosita in sens invers. Dupa ce apar niste fotografii profesionale pe un blog aparute peste noapte.

Astea nu sunt fotografii de paparazzi. Le Bristol este un hotel printre primele din Paris, e complicat sa ceri facturi de atunci. Nu poti sa faci fotografii in 14 februarie si sa le tii.

Pentru ca era intr-un con de umbra, in momentul asta e important sa se vorbeasca de tine. Ce se intampla in ultima saptamana, ceva trebuie sa apara, ea a iesit din multime, cred ca va ramane la acelasi scor intre 6 si 8 la suta. Nu va depasi nimeni din plutonul 2 scorul de 8%.", a comentat Rareș Bogdan în direct la REALITATEA TV.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea fotografii Rareş Bogdan