MENIU

Rareş Bogdan o pune la zid pe Lia Olguţa Vasilescu. Dezvăluire INCREDIBILĂ despre ministrul Muncii

Rareș Bogdan

Lia Olguţa Vasilescu este în centrul unei noi polemici pe reţelele de socializare, după ce a postat un filmuleţ cu o intervenţie în forţă, cu tunuri de apă, împotriva unor manifestanţi. 

Filmuleţul distribuit de Lia Olguţa Vasilescu a fost postat de un utilizator din Africa de Sud, care a şi adăugat imaginilor ce arată o intervenţie contra protestatarilor din Venezuela cpmentariu său "De asta avem nevoie şi în Africa de Sud!". Ministrul Muncii nu a comentat în niciun fel filmuleţul, însă zeci de comentarii sunt, în mare parte, favorabile, ba chiar sugerează că astfel de măsuri de forţă ar trebui aplicate cât mai repede împotriva protestatatilor din Piaţa Victoriei şi a celor din întreaga ţară.

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, previziuni pe termen scurt: Românii riscă să se trezească în altă ţară

Rareş Bogdan a "taxat" ideea Olguţei Vasilescu, mai ales că în Piaţa Victoriei au mers, duminică seară, şi părinţi cu copii mici.

"Acesti “ingeri” sunt foarte probabil “fascisti”, “nazisti” si “extremisti” in mintea domnului Tariceanu si a celor de la o anumita televiziune ce vorbeste de “razboi civil” si “violente fara precedent”.

#rusine MANIPULATORI ORDINARI, iar Olguta Vasilescu care a mintit milioane de romani cu privire la sistemul salarial a cerut aseara pe pagina sa de facebook interventia cu tunuri de apa impotriva demonstrantilor pasnici din Piata Victoriei si din tara", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Iată clipul postat de Lia Olguţa Vasilescu:

Mai multe articole despre:
Lia Olguta Vasilescu Rareş Bogdan