MENIU

Rareș Bogdan, emoționat! A luat loc pe scaunul invitaților, la emisiunea de rămas bun

Rareş Bogdan, recent intrat în politică, după cum a detaliat pentru realitatea.net, a fost prezent în studioul Realitatea TV, de data aceasta în calitate de invitat, nu de realizator al emisiunii Jocuri de Putere.

Rareș Bogdan a fost invitatul lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii Realitatea Românească, pentru prima oară după ce a intrat în politică. După aproape 7 ani de "Jocuri de Putere", fostul jurnalist a luat loc pe scaunul invitaților, la emisiunea de rămas bun.

Vezi şi: Imagini din culise, publicate în premieră! Ce-a făcut Rareş Bogdan înaintea emisiunii! VIDEO realitatea.net

Vizibil emoționat, Rareș Bogdan a spus: "Buna seara tuturor telespectatorilor, ascultatorilor, celor care ne urmaresc online si celor carora v-am stricat sau v-am bucurat noptile timp de aproape 7 ani. Ma bucur sa va spun asta si sper sa va mai pot spune de cate ori se poate", a început Rareș Bogdan.

Moderatorul Octavian Hoandră a intervenit: "Eu sunt indoit. Nici nu ma bucur total, nici nu sunt trist total. Pierd un coleg, nu un prieten, ca nu se pune problema astfel. Nu am avut intotdeauna aceleasi idei, dar am tinut la prietenia noastra".

"Prietenia este una, ideile politice difera. Asta este", a completat Rareș Bogdan.

Vezi în VIDEO imagini filmate LIVE de realitatea.net, separat de transmisiune, înaintea emisiunii!

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Rareş Bogdan