MENIU

Rareş Bogdan: „După redistribuire, Alianţa PSD-PNL poate obţine 20 de mandate de europarlamentari”

Rareş Bogdan: „După redistribuire, Alianţa PSD-PNL poate obţine 20 de mandate de europarlamentari”

Prim-vicepreşedintele PNL - Rareş Bogdan a declarat că Alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari.

Rareş Bogdan a declarat, vineri, la Iaşi, că PSD şi PNL şi-au asumat să obţină minim 17 europarlamentari.

„Alianţa PSD-PNL va avea minimum 17 europarlamentari, este asumarea celor două partide. Eu vă spun că după redistribuire nu cred că avem probleme să obţinem 20 de mandate. Nu este o asumare a coaliţiei, este o asumare a lui Rareş Bogdan. Văd că lumea înţelege ce înseamnă forţa de negociere în Parlamentul European, se uită şi vede calitatea oamenilor de pe lista PSD-PNL. Eu cred că nu vom lua doar 17 mandate, ci putem merge spre 19 sau 20 dacă lucrurile merg aşa cum au început”, a declarat Rareş Bogdan.

„Dacă nu făceam această comasare şi dacă oamenii nu înţelegeau ce înseamnă fondurile europene pentru dezvoltarea României puteam avea doi sau trei extremişti pro-ruşi din SOS, sau opt-nouă extremişti din zona AUR. Vă spun că SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în Parlamentul European, iar AUR nu va lua mai mult de cinci-şase europarlamentari”, a afirmat europarlamentarul Rareş Bogdan.

Rareş Bogan, coordonatorul echipei de campanie pentru europarlamentare. PNL și-a stabilit echipele

Mai multe articole despre:
rares bogdan lista europarlamentare alegeri