MENIU

Rareş Bogdan, după audierea vicepremierului Sevil Shhaideh: Este o lovitură. Trebuie să demisioneze

Sevil Shhaideh este urmărită penal, în calitate de suspect. Aceasta a confirmat informaţia când a ieşit de la audieri. Realizatorul Rareş Bogdan a declarat la REALITATEA TV că vicepremierul trebuie să-şi dea demisia pentru a nu aduce prejudicii de imagine României.

Rareş Bogdan a comentat la REALITATEA TV audierea neaşteptată a vicepremierului Sevil Shhaideh, precizând că se bucură că DNA "s-a trezit". 

Realizatorul este de părere că aceasta este o lovitură şi că vicepremierul trebuie să-şi dea demisia pentru că presa internaţională nu va rămâne indiferentă în faţa acestui eveniment.

"Doamna Shhaideh va fi nevoită să demisioneze pentru a nu aduce prejudicii de imagine acestei ţării. Poate a primit si dânsa un telefon de la domnul Tudose. Un vicepremier anchetat penal nu poate să rămână în funcţie", a declarat Rareş Bogdan la REALITATEA TV.

Pe de altă parte, Rareş Bogdan salută revenirea DNA, despre care spune că "s-au mai trezit şi să lucreze". "Am crezut că la DNA vor să facă un restaurant. Mă bucur că cei de acolo au revenit. Mă bucur că doamna Kovesi le-a dat energie, că s-au trezit să mai şi lucreze", a declarat Rareş Bogdan. 

Rareş Bogdan a precizat că Sevil Shhaideh ar trebui să fie întrebată cum se scurg banii de la CNI şi cum şi cum a fost posibil ca balta Belina să intre în proprietatea privată. 

Realizatorul spune că DNA şi DIICOT au intrat într-un soi de lentoare "de frica unor trompete media sau a unor politicieni". "Să cureţe ţara de hoţi", a conchis Rareş Bogdan. 

Sevil Shhaideh, pusă sub acuzarea de DNA! SURSE EVZ: Își pregătește demisia(VIDEO)

Este posibil ca audierea să fie în dosarul afacerea Belina, mai exact, modul în care lacul cu acelaşi nume a fost trecut din subordinea CJ Teleorman, în subordinea Tel Drum. Pentru a fi cercetată de DNA, preşedintele Klaus Iohannis va trebui să dea aviz pentru începerea urmăririi penale, întrucât aceasta face parte din Guvern. Iată declaraţiile făcute de Sevil Shhaideh, când a intrat în sediul DNA.