MENIU

Rareș Bogdan, dezvăluiri senzaționale despre vecinul Becali: "I-am zis, 'Bă, Gigi, mută oile alea că sunt spre dormitorul meu'"

Rares Bogdan

Dezvăluiri incendiare făcute de europarlamentarul Rareș Bogdan despre vecinul Gigi Becali. Acesta spune că omul de afaceri și-a mutat oile de lângă palat pentru că erau lângă geamul lui de la dormitor. De asemenea, Bogdan a povestit că a mâncat de multe ori brânză adusă de Becali. 

Rareș Bogdan și Gigi Becali se mai întâlnesc uneori pe final de săptămână, iar patronul de la FCSB a cedat rugăminților politicianului, deranjat de faptul că oile omului de afaceri erau aproape de dormitorul său.

Liderul PNL a mărturisit că Gigi Becali are trei sferturi din tot ce este teren în Pipera: „Atunci când mai rămân în weekend și mă vede prin curte, mă aude. «Ce faci, Rareș? Ești pe aici?» Aduce o brânză, aduce un ou. Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis «bă Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu».

Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane (n.n. de euro). Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a declarat Rareș Bogdan pentru prosport.ro.

Mai multe articole despre:
rares bogdan gigi becali