MENIU

Rareş Bogdan: Florea, de la sectorul 5, singurul alături de Dragnea. Se ocupă de gagicăreală

Rares Bogdan, LIVE la "Jocuri de Putere"

Rareş Bogdan a vorbit în emisiunea de joi seară, printre alte subiecte, şi despre CEx-ul PSD de vineri.

Au mai rămas, aşadar, câteva ore până la şedinţa Comitetului Executiv în care se va decide soarta lui Liviu Dragnea. Este, oare, începutul sfârşitului pentru PSDragnea? Pe ultima sută de metri, atât Dragnea, cât şi cei care îi sunt împotrivă poartă negocieri dure cu filialele care nu au luat încă o decizie în poziţionarea faţă de scrisoarea în care disidenţii îi cer demisia.

Rareş Bogdan a afirmat că românii aşteaptă CEx-ul PSD de vineri mai ceva ca pe un episod din serialul Dallas, înainte de Revoluţie. Realizatorul "Jocuri de putere" a subliniat evidenta pierdere de susţinere din interiroul partidului cu care se confruntă Liviu Dragnea. Rareş Bogdan a dat şi un exemplu: dintre primarii din Bucureşti, doar Daniel Florea de la sectorul 5 a mai rămas alături de şeful social-democraţilor.

"CEx-ul PSD este mai aşteptat decât Dallasul. Românii aşteaptă CEx-ul PSD mai ceva ca pe Dallas. Dragnea e disperat. Ponta vine cu o poză care arată că Dragnea a stat în mijlocul statului paralel. Eu cred într-o Românie normală. De la fanarioţi nu s-a mai văzut să ia instituţii ale statului, să le ofere de la un baron la altul, pentru voturi. Primarul Daniel Florea, de la sectorul 5, este singurul care a rămas alături de Dragnea. Se ocupă de gagicăreală. Nu stresezi femeile, te ocupi de soţie", a transmis Rareş Bogdan, joi.

Citiţi şi:

Negocieri pe ultima sută de metri în PSD, înainte de CEx. Cum se împart taberele, pe judeţe

Mai multe articole despre:
rares bogdan despre CEx PSD