MENIU

Rareş Bogdan, anunţ crunt pentru Tudorel Toader: ce-i pregătesc studenţii de la Iaşi

Rares Bogdan

Rareş Bogdan a deplâns situaţia Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" de la Iaşi, unde Tudorel Toader are acum calitatea de rector suspendat.

Realizatorul Realitatea TV a dezvăluit că studenţii acestei Universităţi, dezamăgiţi de cele mai recente acţiuni ale lui Toader, plănuiesc să formeze un lanţ uman în jurul instituţiei de învăţământ, pentru a bloca accesul ministrului Justiţiei în clădire.

"Mi-e tot mai greu să înţeleg ceva din politica românească. Ori politicenii sunt idioţi, ori populaţia este nepregătită pentru această clasă politică. Vin vremuri foarte grele pentru ministrul Justiţiei, constatăm că Universitatea din Iaşi, Alexandru Ioan Cuza, fondată la 1860, are o reacţie extrem de dură la adresa lui Toader: se pregătesc să-l excludă, acum este rector suspendat. Urmează un lanţ uman în jurul Universităţii, când domnul Toader va încerca să intre în Universitate, studenţii vor încerca să-l împiedice. Nimeni n-a reuşit să pulverizeze imaginea acestei Universităţi aşa cum a reuşit Toader", a spus Rareş Bogdan, care, în emisiunea de joi seară, a vorbit şi despre nervii lui Liviu Dragnea: "Cel mai puternic politician din România. Se agaţă doar de imaginea de cel mai puternic om. Asistăm la o cacealma. L-au lăsat ieri nervii. Eram invidios pe calmul său, dar ştiam că în spatele calmului este un monstru. În ultimii 3 ani de zile, a reuşit să ascundă o imagine. În toată această perioadă, PSD-ALDE a încercat să schimbe Legile Justiţiei. Asta ştie orice copil. Cine face legile? Penalii. A reuşit Dragnea să pulverizeze codurile care reglementează funcţionalitatea Justiţiei? Eu aş zice că doar parţial".

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan anunţ crunt pentru Tudorel