MENIU

Rareș Bogdan, sarcastic: Unde a văzut Dragnea aprozare, la Fortaleza?

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan a comentat caustic ideea populistă lansată de Liviu Dragnea la Călărași cu privire la reînvierea vechilor aprozare de pe vremea comuniștilor.

"Infractorul-șef Dragnea aruncă pe piață capcane. Am vrut să văd în weekend ce poate să debiteze el și consilierii săi și am urmărit atent discursurile. Cu ce încearcă să-i prostească pe români, poporul acesta amăgit, se folosește de nostalgia, de amintirile din tinerețe ale oamenilor. El n-ar recunoaște un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul. Infractorule, știi cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1 leu și 50 de bani. Un pachet de unt e 9 lei. Aprozare? Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza, domeniul de lux unde și-a petrecut vacanțele alături de cartelul TelDrum... era să zic de la Medelin? Dragnea Liviu sigur nu a văzut în copilărie aprozare, doar e copil de milițian, el nu știe ce e o coadă. Acolo vrea să-i aducă pe români, la coadă la aprozar, la coadă la pâine, la carne pe cartelă? Asta e strategia lui pentru europarlamentare? Aprozare? A făcut varză economia și acum încearcă să ne mntă cu aprozare", a spus Rareș Bogdan în startul emisiunii de luni seara.

Realizatorul "Jocuri de Putere" crede că Dragnea lansează perdele de fum cu aprozare ca să uităm cine a condus și distrus România.

"Ca să uităm și că justiția este confiscată. Dragnea și Vîlcov, dați banii înapoi! Unde sunt cei 1,4 miliarde care lipsesc din bugetul de pensii? Ce s-a întâmplat cu ei? Dați banii înapoi! V-ați mărit salariile la Camera deputaților și la Senat, iar din bugetul de pensii pentru 2019 lipsesc 1,4 miliarde! În România PSD, 1,7 miliarde de euro merg în pensii speciale, pentru care nu s-au plătit contribuții niciodată. Nu vă este rușine? Dați banii înapoi! Nu aveți de unde, căci achitați parlamentarilor și salarii mărite de la 1 ianuarie", a tunat și fulgerat Rareș Bogdan.

Dragnea, atac în rafale la contracandidați. În cătare au fost luați Iohannis, Ponta și Cioloș

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică la Călărași că ar trebui refăcută rețeaua de aprozare, astfel încât românii nu să nu mai fie obligați să mănănce "toate E-urile".

"Am intrat în Uniunea Europeană, foarte bine, dar nu suntem obligați să mâncăm absolut toate e-urile, adică de ce am fi obligați? Poate reușim să facem ca produsele agricole să se prelucreze mai mult în România, că noi suntem într-o situație foarte frumoasă, se recoltează grâul și cum se întoarce grâul nostru? Napolitane, biscuiți, pâine congelată. Noi luăm pe grău atât și plătim atât când vine napolitana atât. Noi nu mai suntem în stare să facem napolitane, că suntem proști? Adică suntem leneși, nici vorbă, leneșul e Iohannis, nu noi", a declarat Liviu Dragnea.

Rareș Bogdan, reacție dură: "De ce îți este frică, nu scapi, Livache!"

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea aprozar aprozare