MENIU

Rareș Bogdan întreabă retoric: Doamna Dăncilă, chiar guvernaţi sau vă trimiteţi singură felicitări?

<p>Rares Bogdan</p>

Rareş Bogdan a făcut o listă de scandaluri pe care Viorica Dăncilă nu le-a rezolvat

Europarlamentarul Rareș Bogdan consideră demiterea ministrului Educației, de astăzi, doar o acțiune de imagine și îi arată premierului Viorica Dăncilă toate scandalurile publice în care nu a intervenit.

”Doamna Dăncilă, chiar guvernaţi sau vă trimiteţi singură felicitări, ca Mr. Bean? Dăncilă îşi imaginează că prin operaţiuni de imagine (gen demiterea Ecaterinei Andronescu) poate spăla porcării din categoria «10 august». Ei bine, nu suntem retardaţi! Ştie oricine e atent la «guvernarea» PSD că Andronescu nu era în graţiile PM, iar prin afirmaţia de ieri doar i-a dat muniţie”, a scris, vineri, pe Facebook, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Fostul jurnalist a făcut o listă cu situațiile scandaloase în care Viorica Dăncilă nu a ”mișcat un deget”.

”Dacă ar fi fost cu adevărat interesată de progresul României, Dăncilă îl demitea pe Orlando imediat după OUG 114 (după care demisiona şi ea), dădea ordin ministrului de Interne să desecretizeze documentele fără de care dosarul 10 august nu poate fi soluţionat, cerea sesiune extraordinară pentru pensiile nesimţite, nu-l numea pe Ciurchea la CNAS, spunea public de ce a demisionat Nicu Moga, dădea afară toate slugile, toţi incompetenţii, o demitea pe Pintea deoarece nu a început spitalele regionale şi avem un singur pat pentru mari arşi dotat complet, pe Daea pentru pesta porcină, nu-l lua înapoi pe Fifor după cretinismul cu rachetele de la Deveselu, prioritiza proiectele de infrastructură pe bani europeni ... şi lista continuă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
null