MENIU

Rareș Bogdan, atac furtunos la Claudiu Manda: Nu înțelege președintele cărei comisii este!

<p>Rareş Bogdan</p>

Realizatorul "Jocuri de putere" a acordat miercuri o amplă declarație pentru PSnews.ro, în care a lansat un atac furtunos la adresa senatorului PSD Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare de control al SRI, după ce acesta a solicitat marți demiterea generalului Dumitru Dumbravă din funcția de secretar general al Serviciului Român de Informații.

Rareș Bogdan a început prin a-l critica pe Claudiu Manda pentru că ar pune în aplicare planul președintelui PSD, Liviu Dragnea, de decredibilizare a mai multor instituții.

"Pentru că domnul Manda are o misiune foarte clară. Unu la mână: domnul Manda nu înțelege președintele cărei comisii este. Spre deosebire de domnul Țuțuianu, domnul Manda nu pricepe ce înseamnă o comisie de supraveghere a unui serviciu de informații (fie el SRI, SIE sau altul). Dânsul (Claudiu Manda – n.r.) a ajuns acolo doar pentru că este sluga absolută a domnului Dragnea și este iubitul absolut al doamnei Olguța Vasilescu; altfel, n-are nicio calitate. În calitatea asta de iubit absolut al doamnei Olguța și de slugă absolută a domnului Dragnea, domnul Manda încearcă să mai atace o instituție.

După atacurile la DNA (la Codruța Kovesi), la Parchetul General (la Augustin Lazăr), după atacurile la președinte (amenințările cu suspendarea), după atacurile disperate făcute la tot ceea ce nu controlează încă PSD (l-au atacat inclusiv pe domnul Bogdan Chirițoiu, de la Consiliul Concurenței – caz unic în 27 de ani!), după atacurile disperate la adresa BNR (adică ultimele instituții pe care nu le controlează PSD), după punerea tunurilor pe Realitatea TVA (prin CNA și prin slugile din presă care mă atacă direct pe mine, ca purtător maximal de mesaje și ca vector de influență al Realității), domnul Dragnea mai are o singură instituție pe care vrea să o destructureze în statul român – și aceea este Serviciul Român de Informații.

Gândiți-vă că Serviciul Român de Informații, față de celelalte servicii similare din Uniunea Europeană, apare în presă în acest an cu o frecvență de 250 de ori mai mare! Nu de 2,5 ori, nu de 25 de ori, ci de 250 de ori!”, a exclamat Bogdan.

În aceeași ordine de idei, realizatorul de la Realitatea TV a dat de înțeles că senatorul PSD nu face altceva decât să urmeze agenda colonelului SRI în rezervă Daniel Dragomir.

Citiţi declaraţiile integrale ale lui Rareş Bogdan, AICI.

Mai multe articole despre:
Claudiu Manda Rareş Bogdan