MENIU

Rapperul DRAKE dat în JUDECATĂ! Ce sumă vor victimele de la festivalul în care și-au pierdut viața 10 persoane iar alte 125 au fost rănite

DRAKE / FOTO: Facebook

Mai mult de 125 de oameni care au fost prinşi, pe 5 noiembrie, în busculada de la festivalul Astroworld din Houston, i-au dat în judecată pe rapperul Travis Scott şi alţi organizatori ai evenimentului pentru 750 de milioane de dolari, informează BBC.

Zece persoane cu vârste cuprinse între 9 şi 27 de ani au murit din cauza rănilor suferite. Sute de oameni au fost răniţi în timpul recitalului rapperului Travis Scott, care este şi unul dintre organizatorii festivalului.

Procesul colectiv acuză faptul că Scott şi-a continuat recitalul alături de Drake în ciuda faptului că ’’victimele erau trecute prin mulţime”, lucru care putea fi lesne observat de pe scenă.

Scott a susţinut că nu a aflat de tragedie decât după ce a coborât de pe scenă.

Săptămâna trecută, el a spus că este ’’tulburat” de evenimentele din Houston şi a promis să ofere ajutor familiilor tuturor celor afectaţi.

Drake a transmis că suferă pentru familiile şi prietenii celor care au murit şi pentru cei care au fost răniţi.

În documentele depuse la tribunal sunt pârâţi şi promoterul Live Nation, compania Apple, care a transmis live evenimentul, casele de discuri Epic şi Cactus Jack ale lui Scott, operatorii NRG Park din Houston, unde a avut loc evenimentul, şi firmele care au fost angajate să asigure paza şi serviciile medicale.

După concert, Travis Scott a spus pe Instagram că nu şi-ar fi putut imagina vreodată gravitatea situaţiei în timp ce cânta.

Mai multe articole despre:
festival victime colectiv tribunal