MENIU

Raluca Turcan: „PNL nu va schimba legi, nu va bloca instituții din justiție”

raluca turcan

Vicepremierul Guvernului a atacat dur PSD-ul pentru atitudinea din parlament din ultima vreme, spunând că sociali-democrații „s-au aliat cu pandemia CoVID.” Raluca Trucan a acuzat Partidul Social democrat și de faptul că a lăsat guvernul fără pârghii de control asupra virusului în luna iulie, în plină evoluție epidemiologică.

Raluca Turcan: „ÎNTREBARE: De ce Marcel Ciolacu a devenit dușmanul românilor și aliatul COVID-ului? PSD este singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID: subminează orice efort al medicilor și autorităților de combatere a pandemiei. De ce este mai interesat de alegerile din partid, decât de munca pe care ar putea să o facă în Parlament pentru români?

FAPTE: În luna iulie, PSD a lăsat guvernul pentru două săptămâni fără vreo pârghie legală de control a răspândirii virusului. Parlamentul dominat de PSD a tergiversat nepermis adoptarea noii legi a carantinei, propusă de Guvern.

VORBE: După ce a lăsat țara complet descoperită în fața unei crize fără precedent, astăzi, PSD atacă guvernarea PNL vorbind de ”incompetență” și ”corupție”.

Mesajul nostru este clar: ORICE SUSPICIUNE DE CORUPȚIE SĂ MEARGĂ LA DNA!!!!! PNL nu va schimba legi, nu va bloca instituții din justiție, dimpotrivă!

Reamintim, de asemenea, că „datorită bunei guvernări anterioare”, România a intrat în criză cu:
- 3 mld. lei datorii la fondul unic de sănătate;
- stoc de medicamente zero;
- deficit de 4,6% din PIB.

 Cu toate acestea, guvernul PNL a reușit:
- să crească capacitatea de testare la 30000 de teste pe zi;
- să investească în sănătate 5,4 mld lei;
- să atragă 2,8 mld euro din fonduri europene.”

Mai multe articole despre:
Turcan Coronavirus pnl orban