MENIU

Raluca Turcan: Guvernul Orban şi preşedintele Iohannis readuc România la masa investiţiilor majore cu impact pe termen lung

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marți că cele 80 de miliarde de euro de la UE reprezintă cea mai mare finanţare europeană primită de ţara noastră până acum. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Raluca Turcan precizează că planul național de investiții și de relansare economică va intra într-o nouă etapă, grație fondurilor europene puse la dispoziție.

“La finalul a patru zile în care s-a lucrat zi şi noapte, după negocieri dure, statele membre au ajuns la un acord asupra Bugetului multianual al UE și asupra Pachetului de redresare economică post pandemie, respectiv 1.074 de miliarde de euro pentru bugetul 2021-2027 şi 750 miliarde euro Fondul UE post-pandemie.

Pe acest fond, Guvernul PNL pune în practică cel mai ambiţios program economic. De la modelul bazat doar pe consumul populaţiei, trecem la cel axat pe stimularea capitalului autohton, investiţii în domenii strategice şi tranziţia către o economie durabilă.

Citiți continuarea pe realitateadinpnl.net

Mai multe articole despre:
raluca turcan