MENIU

Raluca Turcan a primit o ciocolată din partea unui pensionar. Acesta a început să plângă în timp ce îi expunea ministrului problemele sale

Ministrul Muncii - Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a primit, vineri, o ciocolată din partea unui pensionar, în semn de recunoștință pentru că aceasta i-a ascultat nemulțumirile referitoare la calcularea pensiei sale de handicap.

La finalul discuţiei, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi restituie ciocolata, însă pensionarul a refuzat.

„Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine”, a spus Ioan Viorel Ungureanu, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi povestea ministrului problemele sale.

Ministrul Muncii a făcut copii după documentele prezentate de pensionarul în vârstă de 77 de ani şi a promis să se implice în rezolvarea problemei acestuia. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei. 

Mai multe articole despre:
raluca turcan pensionar