MENIU

Răfuieli și amenințări cu moartea, ca-n filmele cu gangsteri. Motivul certurilor este INCREDIBIL!

Foto/Arhivă/Profimedia

Un tânăr din Iași este cercetat după ce, alături de fratele său, l-au amenințat cu moartea pe șeful său. Totul a pornit de la o banală...varză!

La Iași, un tânăr a fost condamnat la închisoare în urma unui incident aparent absurd, pornit de la o simplă varză. Totul a început când fratele său, angajat într-un supermarket local, a fost admonestat de șeful său pentru zgomotul făcut în timp ce desfăcea o varză, deranjând clienții. Furios, acesta l-a sunat pe fratele său, Nicolaie, i-a relatat întâmplarea și împreună s-au dus apoi să-l confrunte  pe șeful magazinului, care a îndrăznit să îi facă observație.

Ulterior, după ce șeful supermarketului a refuzat să discute cu cei doi, situația a escaladat. Nicolaie i-a luat telefonul fratelui și l-a amenințat pe șeful magazinului, inclusiv cu moartea.

Într-o scenă desprinsă parcă din filmele cu gangsteri, Nicolaie a apărut în parcare însoțit de fratele său și alți doi indivizi, unul dintre ei având o macetă în mână. Nicolaie l-a amenințat pe șeful magazinului și a lovit oglinda mașinii acestuia cu maceta. Martorii au relatat că Nicolaie a repetat amenințările și chiar i-a spus șefului fratelui său că îl va tăia și îl va omorî, relatează publicația locală BZI.ro.

Poliția a fost alertată, iar în urma investigațiilor, Nicolaie a fost trimis în fața judecătorilor și ulterior condamnat la închisoare pentru amenințare și distrugere. Bărbatul mai avea pe numele său o altă condamnare la închisoare, cu suspendare, astfel că sentința dictată acum a fost cu executare. Nicolaie va sta așadar după gratii 11 luni și 20 de zile pentru ...o varză.