MENIU

Raed Arafat a combătut o știre falsă la adresa sa cu argumentul că a slăbit 12 kilograme

Raed Arafat, secretar de stat

Secretarul de stat Raed Arafat a dezimințit, luni, ca fiind false informațiile care însoțesc o serie de fotografii în care apare fără mască, într-un magazin. Arafat a explicat că pozele sunt reala, dar sunt făcute înainte de izbucnirea pandemiei. Ca ultim argument, șeful SMURD a preciat că în prezent este cu 12 kilograme mai slab decât în fotografiile respective.

"Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei. Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie.

Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin!

Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei stiu acest lucru deja!", a scris Arafat pe Facebook.

Fotografiile în care șeful SMURD apare fără mască au fost făcute în ajunul Crăciunului 2019.