MENIU

Radu Moraru a vrut să intre cu Poliția la Nașul TV, dar nu a reușit. "A trebuit să chem Salvarea..."

Radu Moraru

Radu Moraru a fost destituit în urmă cu trei zile din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV , televiziunea creată chiar de el! Realizatorul TV a povestit pe site-ul nasul.tv pe care încă îl controlează cum a încercat să își recupereze "proprietatea confiscată abuziv" cu ajutorul Poliției Române.

Radu Moraru acuză un "grup infracţional organizat" că ar fi spart şi ocupat Nasul TV, grup condus de Paul Alexandru Moraru, "un escroc pe care l-am prins ca atenta pe la spatele meu să pună mâna pe Televiziunea Liberă și l-am dat afară de pe post".

"Eu, Radu Moraru, ca persoana fizica, am chemat ieri Politia Romana ca sa intru pe proprietatea mea si a altor citeva sute de proprietari, NASUL TV. Eu proprietar majoritar, alaturi de sute de proprietari minoritari, am fost impiedicati de catre un singur actionar minoritar ( UNUL SINGUR si MINORITAR !!!) sa intram in Televiziunea Libera!", a scris Moraru pe blogul televiziunii pe care a creat-o.

Radu Moraru spune că a încercat timp de 12 ore împreună cu Politia Romana să intre pe proprietatea sa, însă nu a reușit: "După cercetări, Poliția a trimis Dosarul la DIICOT! Dar noi tot pe-afară am rămas!"

Realizatorul TV a povestit filmul evenimentelor din ultimele zile, din perspectiva sa:

„Sâmbătă dimineața, pe la ora 8, o haită condusă de Paul Moraru a spart ușile și toate lacătele Studiourilor "Nașul Tv". Și a făcut un contract de pază chiar cu Firma Cosepa, cea care avea Contract de Monitorizare cu Nașul Tv. Adică chiar cu cei pe care îi plăteam eu personal. Aberant!

Haita de spărgători avea informații că eram cu toții plecați la o filmare la Brașov. Nu chiar toți. Colega mea Elena a ajuns la birou și s-a trezit agresată verbal într-un hal fără hal. A trebuit să chem Salvarea. Am ajuns și eu cât de repede am putut, dar haita fugise deja, mâncând pământul. Nici până acum nu a apărut, deși Paul Alexandru Moraru susține că el e Șeful!

Deci a lăsat firma de pază și a fugit! Și a lăsat o listă cu 7 oameni care au voie să intre în Studiouri! Practic toată echipa de realizatori și sute de acționari, în frunte cu mine, acționarul majoritar, am fost interziși să mai intrăm pe proprietatea noastră! De către un acționar minoritar! Aberant!

Ba mai mult, Paul Alexandru Moraru a pus stăpânire pe Emisia postului de televiziune Nașul Tv, a schimbat grila de programe, a scos aproape toate emisiunile colegilor mei și a împiedicat funcționarea normală a postului național de televiziune Nașul Tv. De fapt internațional fiindcă suntem recepționați pe tot Globul!

Am chemat Poliția dar degeaba. În 12 ore nu a reușit să ne repună în drepturi și să ne reluăm emisia normală și emisiunile! După cercetări, Poliția a trimis Dosarul la DIICOT! Dar noi tot pe-afară am rămas!

Am aflat apoi ca Paul Alexandru Moraru a obținut o Hotărâre Judecătorească frauduloasă și susține că este Președinte al Consiliului de Administrație al NAȘUL SA, deși Extrasul de vineri seara, 13 Octombrie 2017, deci la peste 24 de ore, din Registrul Comerțului, arată clar că Paul Alexandru Moraru nu este Președinte al Consiliului de Administrație, cum fals a afirmat! Deci încă o minciună", a spus Moraru, potrivit Active News.

Potrivit unui comunicat din data de 11 octombrie, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV". Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV".

Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

Conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Nașul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV, potrivit paginademedia.ro.

Mai multe articole despre:
Radu Moraru Nasul TV