MENIU

Radu Mihail (USR-PLUS), la dezbaterea moțiunii de cenzură: România nu mai este condusă după bunul plac al unui lider de partid sau necazurile sale în justiţie

Radu Mihail

Senatorul USR-PLUS Radu Mihail le-a transmis social-democraților, în plenul Parlamentului, că vor sta în opoziție și în următorii trei ani și jumătate. Actuala coaliție este solidă și va conduce țara ”până la următoarele alegeri şi dincolo de ele”, a mai spus acesta. Marți, parlamentarii dezbat și votează moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați. 

”Regret nespus că domnii Simonis, Romaşcanu, Ciolacu v-au făcut să vă pierdeţi timpul cu acest exerciţiu de ipocrizie şi de inventivitate mincinoasă, pe care pompos l-aţi îmbrăcat în forma unei moţiuni de cenzură. Domnule Simonis, domnule Romaşcanu, domnule Ciolacu, am un mesaj foarte scurt pentru dumneavoastră: uitaţi! Uitaţi, pentru că următorii trei ani şi jumătate veţi sta în Opoziţie. Obişnuiţi-vă cu gândul ăsta!”, le-a spus senatorul social-democraților. 

Mihail le-a mai transmis să uite de alegerile anticipate și de guvernul de uniune națională pentru că ”actuala coaliţie este solidă şi va rămâne să conducă România până la următoarele alegeri şi dincolo de ele.”

Parlamentarul USR-PLUS a subliniat că ”România nu mai este condusă după bunul plac al unui lider de partid după toanele, mofturile sau necazurile sale în justiţie, cu mită electorală şi populisme ieftine.”

”Nu uitaţi că ultima moţiune de cenzură pe care aţi trecut-o a fost împotriva propriului guvern pesedist”, s-a adresat el social-democraţilor din plen.

Senatorul a mai subliniat că în prezent există ”o guvernare responsabilă, raţională, stabilă, exact guvernarea de care are nevoie România în această perioadă de criză”.

”Această coaliţie de guvernare va rămâne împreună pentru că poate fi în sfârşit coaliţia bunei guvernări în România”, a conchis Radu Mihail, potrivit Agerpres.