MENIU

Radu Mazăre: Nicușor Constantinescu este DISPERAT să revină în țară

<p>Nicuşor Constantinescu</p>

Primarul Radu Mazăre a spus, miercuri, că președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, aflat din primăvară la tratament medical în SUA, este "disperat să vină în țară", însă nu știe ce decizie să ia de teama de a nu ajunge în spatele gratiilor.

"Am vorbit cu Nicu acum vreo trei, patru zile. Tremură carnea pe el să vină în țară. Este disperat, a zis că nu mai poate să stea acolo și m-a întrebat ce să facă. 'Eu știu Nicule? Ce să-ți spun eu ca să faci?' El vrea să vină așa, înainte, dar eu ce pot să-l sfătuiesc? Asta este o chestiune mult prea personală, este o decizie .... Dacă vine aici și-l bagă la beci și, Doamne ferește, îl afectează medical? El este disperat să vină în țară", a afirmat Mazăre, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, acesta prezentându-se săptămânal la respectiva instituție pentru că se află sub control judiciar într-un dosar penal în care este acuzat de luare de mită, potrivit agerpres.ro.

Pe 15 septembrie, magistrații Curții de Apel Constanța au stabilit menținerea celui de al doilea mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Nicușor Constantinescu, după judecarea contestației formulate de acesta împotriva măsurii arestării dispuse de judecătorii Tribunalului.

Mai multe articole despre:
Constanţa Nicuşor Constantinescu Radu Mazăre