MENIU

Radu Mazăre, însoțit de iubită în Madagascar. Cum arată femeia? FOTO

Radu Mazăre se afla cu iubita lui, Roxana Mihalache, în momentul în care a fost reținut de autoritățile din Madagascar. Fostul primar al Constanței a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul Polaris. 

Roxana Mihalache apare că gazdă și proprietar al Mantasaly Resort, hotelul lui Mazăre din Madagascar.

Cum arată imperiul din Madagascar al lui Radu Mazăre FOTO

Clienții resortului au doar cuvinte de lăuda la adresă Roxanei, despre care spun că este o gazdă primitoare. Deocamdată, Radu Mazăre rămâne „in umbra”, el nefiind de găsit pe nici una dintre fotografiile postate pe site-urile care prezintă Mantasaly Resort. Totuși, decizia de a o lasă pe Roxana să se ocupe de afacere denotă faptul că fostul politician are încredere totală în blondă, potrivit stirilekanald.ro. 


Roxana Mihalache este iubită oficială a lui Radu Mazăre de aproape 18 ani

Mazăre practic „a crescut-o” pe Roxana, care la rândul ei, a acceptat toate infidelitățile fostului edil. Mazăre nu s-a sfiit să se afișeze cu alte femei, de-a lungul relației cu Roxana și chiar să povestească despre aventurile lui. De asemenea, Roxana a trebuit să renunțe la o afacere în România pentru a avea grijă de resortul din Madagascar. Ea deținea o casă de modă în Constanța, lansată oficial în 2013. Colecțiile Roxanei au făcut senzație la acea vreme, mai ales că printre modele s-a numărat însuși Radu Mazăre, dar și alte vedete cum ar fi Vladimir Draghia.

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre Madagascar iubită Radu Mazăre