MENIU

Radu Mazăre, dat la o parte. Decizia PATRONILOR, după controversatul "IMN AL STAŢIUNII MAMAIA"

În filmul de promovare din acest an nu apare şi primarul Radu Mazăre

Radu Mazăre, dat la o parte de hotelieri. După controversatul "Imn al staţiunii Mamaia", cunoscut şi ca "Imnul beţivilor din Croaţia", patronii au ales să se promoveze singuri, iar rezultatele sunt spectaculoase. O echipă de patru persoane şi doi cineaşti au lucrat timp de şase luni la filmul de promovare al staţiunii Mamaia. Pelicula costă de trei ori mai puţin decât videoclipul cu Mazăre şi va ajunge la târgurile de turism din toată lumea.

În 2014 nu mai face cinste salvamarul, ci agenţii economici din staţiune. Hotelierii şi reprezentanţii agenţiilor de turism au pus la cale o strategie de promovare pentru Mamaia. Rezultatele se vor vedea în 13 martie, la târgul de turism din Bucureşti. Primele imagini din filmul de prezentare nu sunt nici pe departe la fel de stridente precum cele din videoclipul de anul trecut, iar Radu Mazăre nu apare deloc în filmări.

Dacă anul trecut hotelierii, clubberii şi agenţiile de turism au cheltuit peste 30.000 euro pentru piesa cu Loredana, anul acesta, costurile au fost reduse la 10 mii de euro.

"Mă bucur ca va fi un film cu adevarat de destinatie turistica. Nu, nu l-am implicat, a fost un produs la care am lucrat singuri. Il va vedea si primarul inainte de 13 martie, cand va fi alaturi de noi la targul de turism", a spus Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral.

În 2013, din taxa de promovare impusă agenţilor economici din Mamaia s-au strâns peste 250.000 euro. Cea mai mare parte din această suma va fi folosită anul acesta pentru participarea staţiunii Mamaia la târguri de turism din Londra, Istanbul şi Moscova.

Mai multe articole despre:
Mamaia Radu Mazăre film promovare mamaia