MENIU

Radu Banciu face ANUNŢUL-BOMBĂ pentru un candidat la preşedinţie: "Va intra la «mititica»"

Realizatorul TV consideră că problemele cu legea ale lui Dan Diaconescu sunt atât de mari, încât "domnul Dan" ar putea ajunge la închisoare până la finalul anului.

"Dan Diaconescu are mari probleme cu DNA-ul. Din socotelile pe care le-am făcut, până la sfârșitul anului cred că DD intră și el la <>. Va mai tergiversa un pic, va mai încerca să scape, este un nou termen pe 3 octombrie. Dacă va reuși să amâne acest termen, probabil se va duce undeva spre noiembrie, dar credem că până la sfârșitul anului îl vom vedea și pe el la zdup", a explicat comentatorul TV.

"DNA vrea majorarea pedepsei faimosului candidat la Cotroceni în dosarul de șantaj ordinar cu un primar din Zarand, județul Arad. 200.000 de euro i-a cerut șpagă atunci Dan Diaconescu, era șpaga vremii, nimic ieșit din comun. Oamenii aveau tupeu la vremea respectivă pentru că nu aveau nimic de pierdut. De altfel, Dan Diaconescu nu a avut niciodată curajul să recunoască că a luat acești bani sau măcar că l-a șantajat ordinar pe acest primar", a spus Banciu la b1tv.