MENIU

Radu Banciu, dezvăluiri despre Traian Băsescu şi Elena Udrea

Jurnalistul Radu Banciu a comentatn declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, afirmând că acestea au fost „prudente”, având în vedere că de-a lungul mandatului a apărat atât justiția cât și pe Elena Udrea.

"Traian Băsescu nu mai este un Viorel Lis, hăhănd în fața unui sfârșit de mandat (..) Nu mai este în această situație pentru că țărișoara asta a luat-o pe alte căi pe care nici Traian Băsescu nu le bănuia. Acum, sigur că există o prudență. Declarațiile lui sunt ale unui om care vine la vorbita. Ce putea să spună (..) E nevoie de foarte mulți proști să tragă de o piatră. Omul a apărut, nu putea să spună lucrurile până la capăt nici în favoarea Elenei Udrea, nici în defavoarea justiției, că le-a apărat pe amândouă", a mai spus Radu Banciu.

Acesta a mai adăugat că „era odios să se detașeze de Elena Udrea”.

"A spus că e un om bun, că nu a vorbit niciodată despre bani, pe mine nu m-a trădat. Nu e cazul să îl învățăm pe Traian Băsescu. Dar iată că această experiență îi atrage atenția căpitanului că totuși pe femeie nu reușești să o cunoști niciodată până la capăt. Iată că totuși, mai rămân întotdeauna secrete (..) Nimeni nu va putea să spună despre o femeie, nici la capătul mandatului, nici la capătul zilei, noi pe această femeie am cunoscut-o. Nu e niciodată femeia acolo unde te aștepț", a spus Banciu, potrivit b1.ro.

Mai multe articole despre:
Băsescu banciu