MENIU

Putin, întâlnire neașteptată cu fiul Kadîrov - Liderul cecen amenință că va invada Germania de Est

Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu Ahmat, fiul de 17 ani al lui Ramzan Kadîrov. Întâlnirea neașteptată a avut loc pe fondul zvonurilor despre starea de sănătate tot mai deteriorată a liderului Ceceniei. 

Întâlnirea a fost anunțată chiar de Kadîrov pe contul său de Telegram, care spune că a fost vorba despre o reuniune neoficială. Cu toate astea, presa britanică scrie că la întrevederea dintre Putin și fiul cel mare al lui Ramzan Kadîrov s ar fi vorbit si despre faptul că Ahmat ar putea fi potențialul succesor al liderului Ceceniei.

Înainte de întâlnire, ziarul Bild a scris că Ramzan Kadîrov ar avea probleme cu rinichii. Comandantul cecen este tratat de medicul șef al al unei clinici private din Abu Dhabi. Din acest motiv, ar fi ratat discursul lui Putin despre starea națiunii de luna trecută.

În ciuda zvonurilor despre starea sa precară de sănătate, liderul cecen nu se abține de la amenințări. Acesta A SPUS că va invada Germania de Est și a declarat că Scholz, cancelarul german, "merită să primească un pumn în față". 

Mai multe articole despre:
putin kadirov germania