MENIU

"Putin are un miros ciudat și nu mănâncă la evenimente" - Cine face dezvăluiri bizare despre președintele Rusiei

Vladimir Putin

În ultima perioadă circulă tot mai multe informații bizare despre Vladimir Putin, de la starea sa de sănătate până la mirosul ciudat pe care l-ar avea. Cele mai noi dezvăluiri au fost făcute de Fiona Hill, fosta consilieră a lui Donald Trump, care a povestit experiența sa personală cu Putin.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu niciun parfum, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a spus Fiona Hill, potrivit Business Insider.

„I-am observat costumele, unul dintre cele foarte bine croite, și felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feței”, a spus Hill.

Fosta consilieră a lui Donald Trump a mai remarcat că Putin purta un „ceas foarte scump” și a spune că președintele rus ar avea nevoie de ochelari, pentru că a folosit cartoane cu cu scris mare.

„Le-am putut citi pe toate. Erau cartoane care îi indicau cine era fiecare persoană, ce ar trebui să spună și lucruri de genul acesta”, și-a amintit ea.

De asemenea, Hill a mai observat că Putin „nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei.