MENIU

Puştii de bani gata din Budapesta. Fetele conduc goale bolizii şi se pozează pe aripile avioanelor

Budapesta este una dintre capitalale europene ce merită vizitate în orice anotimp al anului. Galeria Foto.

Cea mai importantă metropolă maghiară este situată pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului. Budapesta are aproximativ 1,7 milioane de locuitori.

Pe aria budapestană a Dunării se află trei insule. Dintre acestea cea mai mare este Insula Csepel din sudul orașului, partea nordică a acestuia constituind sectorul al XXI-lea, a cărui nume oficial este și Csepel, exact ca numele insulei. Ca mărime este urmat de Insula Margareta, cu multe bogății istorice, iar cea mai mică ca mărime este Insula Óbudei, zisă și Hajógyári-sziget (Insula șantierului naval). În imediata vecinătate spre nord a zonei admistrative a orașului este Insula Szentendrei, care ține până Dunakanyar (Curbura Dunării). Galeria Foto.

În aceste zone obişnuiesc să petreacă puştii de bani gata din Budapesta. Pozele pe care le postează pe Instagram bănuiesc că odraselele oamenilor de afaceri maghiari au un trai fără cusur, lipsit de griji şi luxos. Fetele sexy îşi conduc bolizii dezbrăcate, îşi fac poze pe aripile avioanelor-charter, iar băieţii îşi numără banii la volan.

Cum trăiesc puştii de bani gata din Budapesta, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Budapesta puşti bani gata