MENIU

Purtătorul de cuvânt al Guvernului îşi cere scuze pentru exprimarea la adresa jurnaliştilor

<p>Mirel Palada</p>

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a cerut scuze celor "s-au simțit" ofensați de felul în care s-a exprimat pe pagina personală de Facebook zilele trecute la adresa unor jurnaliști. Palada a scris pe Facebook cu câteva zile în urmă că are "indemnare" în a omorî ziarişti prin blocare, facand referire la cei "obiectivi", despre care a spus ca sunt anti-guvernamentali.

"Clubul Român de Presă și-a arătat recent îngrijorarea față de maniera în care m-am exprimat la sfîrșitul săptămînii trecute pe Facebook. Apreciez preocuparea dînșilor privind relația dintre instituțiile publice și jurnaliști și le ofer scuzele publice pe care le-au solicitat. Prezint scuzele mele publice tuturor celor care s-au simțit ofensați de felul în care m-am exprimat pe pagina personală de Facebook zilele trecute la adresa unor jurnaliști. Comunic aceste scuze publice aici, pe pagina mea personală de Facebook, din două motive. Pe de o parte, pentru că subiectul a pornit de aici, semn că este un loc suficient de public, dat fiind că la fel de public a fost considerat și cînd s-a stîrnit incidentul. Pe de altă parte pentru că deocamdată nu este nimeni la Clubul Român de Presă să pot înmîna documentul în format fizic, șoferul comunicându-mi că ușa e încuiată. Voi continua eforturile de a face să parvină la dînșii și scrisoarea în format tipărit", a scris pe Facebook Mirel Palada, care a ataşat şi o fotografie a scrisorii trimise Clubului Român de Presă. 

"Cum apare cate un subiect politic care invirtoseaza spiritul bejboinic (sic) in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cite doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trintesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este", a scris pe Facebook Mirel Palada.

"In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati", a mai scris purtatorul de cuvant al Guvernului.