MENIU

PSD taie toate legăturile cu Dumitru Coarnă! Parlamentarul, EXCLUS din grupul parlamentar de la Cameră

Dumitru Coarnă

Începând de astăzi, deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD şi va activa ca parlamentar neafiliat. Anunţul a fost făcut în plenul Camerei inferioare a Parlamentului de liderul grupului PSD de la Camera Deputaților, Alfred Simonis.

"Vreau să anunţ plenul Camerei Deputaţilor că, începând de astăzi, domnul deputat Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi va activa ca parlamentar neafiliat", a spus Simonis.

Anunțul vine la doar câteva ore după ce Dumitru Coarnă a fost exclus din PSD, la cererea președintelui partidului, Marcel Ciolacu.

Ciolacu scpune ca acesta a mers la Ambasada Rusiei fără să anunțe partidul si că acțiunile lui sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

De cealaltă parte, Dumitru Coarnă spune că va da în judecată PSD după decizia de astăzi. Deputatul acuză conducerea partidului că nu i s-a dat dreptul la apărare.

Reamintim că senatorul Diana Şoşoacă Iovanovici a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a avut miercurea trecută, împreună cu alţi trei parlamentari, deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca şi Francisc Tobă, o întâlnire cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valery Kuzmin, în cadrul căreia au pledat pentru "poziţia de neutralitate" a ţării noastre. Potrivit Dianei Şoşoacă, cei patru au propus şi "începerea tratativelor de pace în cadrul neutru al României".