MENIU

PSD se va rupe, avertizează unul dintre baronii PSD

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, sare în apărarea conducerii actuale a PSD şi avertizează cu privire la riscul ruperii PSD. Arsene nu comunică în numele organizației județene a PSD, fapt care poate însemna că a rămas cam singur în organizaţia sa în războiul cu contestatarii lui Dragnea.

Ionel Arsene a publicat pe pagina personală de Facebook o primă reacţie după publicarea scrisorii anti-Dragnea semnată de trei lideri marcanţi ai partidului.

Arsene spune că "se încearcă destabilizarea PSD și scindarea partidului" şi că PSD s-a remarcat în politica românească "prin unitatea de care a dat dovadă".

"În aceste momente, partidul traversează momente mai puțin faste, în care se încearcă divizarea partidului, a membrilor săi. Nu aceasta este calea de urmat, în pofida tuturor semnalelor care apar de la diverși „binevoitori", avertizează şeful CJ Neamţ.

Scrisoarea apărută în spațiul public nu are nimic de a face cu regulile ce patronează PSD-ul, consideră Arsene.

"Partidul se fundamentează pe un statut aprobat de către forurile de conducere, nu pe scrisori „pierdute", aruncate în public doar pentru a lovi în partid, în echipa guvernamentală și în stabilitatea pe care PSD o asigură României... Demersul colegilor care și-au pus semnătura pe această scrisoare nu respectă spiritul, decența și nici conduita specifice PSD. Este, și o spun cu regret, o denigrare a PSD-ului în public, lucru care nu știu căror interese servește", mai scrie baronul de Neamş pe Facebook.

Documentul este o "lovitură incorectă" pe care câțiva membri ai PSD o aplică partidului care i-a susținut și care i-a promovat în diverse funcții, este de părere Arsene.

Reacția lui Arsene nu vine din partea PSD Neamț, ci este făcută pe contul sau de facebook, observă presa locală, ceea ce înseamnă că șeful organizației PSD Neamț vorbește în nume propriu și nu al colegilor de partid din organizația județeană, "lucru care confirmă o data în plus că Arsene se consideră liderul suprem al PSD-istilor nemțeni, atitudine care îi este reproșată lui Dragnea la nivel național", scrie TVMNemt.ro.

Totodată, faptul că Arsene nu comunică în numele organizației județene a PSD, poate însemna că a rămas cam singur în județ în războiul cu contestatarii lui Dragnea, mai spune sursa citata.

Mai multe articole despre:
Ionel Arsene