MENIU

PSD, replică pentru Klaus Iohannis: „Președintele României și Guvernul Său să guverneze, să vină cu soluții clare pentru economie”

PSD

PSD îi transmite președintelui Klaus Iohannis că „mesajele triumfaliste nu ajută” și îi somează pe șeful statului și Guvern să vină cu soluții clare pentru economie și să reconsidere testarea populației pentru depistarea nolui coronavirus. Replica social-democraților vine după ce Klaus Iohannis a acuzat politicienii și parlamentarii în special pentru „legislația aproape inexistentă” în cazul unei situații de criză, precum epidemia de coronavirus.

 

„Este înduioșător să-l auzi pe Președintele României, aflat de 6 ani în funcție, delimitându-se public de deficiențele statului pe care îl conduce, dar acuzând în continuare Legislativul pentru #incompetența Guvernului pe care îl patronează.

PSD îi somează pe Președintele României și Guvernul Său să guverneze, să vină cu #soluții clare și coerente pentru economie și, mai ales, să ia în serios importanța #testării populației.

Mesajele triumfaliste nu ajută la nimic, nici ascunderea adevărului. Soluțiile nu există, iar lupta politică pe seama suferinței oamenilor este revoltătoare și ar trebui să înceteze de îndată!”, se arată în mesajul PSD postat pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a lansat, joi, de la Palatul Cotroceni, un atac dur la adresa politicienilor dar mai ales a parlamentarilor în ultima zi a stării de urgență. Iohannis i-a catalogat drept „iresponsabili, vechi și retrograzi” pe parlamentarii care au incercat sa schimbe masurile necesare pentru starea de alertă în plină epidemie de coronavirus.

Iohannis, atac la parlamentarii „iresponsabili și retrograzi”: Această situație nu mai poate continua, este obligatorie resetarea!