MENIU

"PSD nu a murit, PSD s-a odihnit". Declarații halucinante din turneul lui Dăncilă

Ministrul Apelor

La PSD, miniștrii vorbesc și în versuri. O fac pentru a motiva pierderea alegerilor europarlamentare. "PSD n-a murit! PSD s-a odihnit". Este explicația pe care a dat-o ministrul Apelor și Pădurilor.

"Când faci prea multe se banalizează", spune și Doina Pană, în locul căreia a venit Ioan Deneș. Declarațiile au fost făcute în prezența premierului Viorica Dăncilă, la conferința de alegeri a noii conduceri PSD Bistrița-Năsăud.

Pierederea alegerilor prezidențiale a fost un subiect abordat intens la Bistrița Năsăud.

"Am să închei plastic cu un mesaj către adversarii politici. PSD n-a murit, doar s-a odihnit", a spus Ioan Deneș, ministrul din Guvernul Dăncilă.

În plin turneu prin țară, Viorica Dăncilă bifează o primă victorie. Filiala Mehedinți a social democraților i-a cerut să candideze pentru Cotroceni. Premierul s-a aflat vineri în Bistrița.

Social-democrații din Bistrița-Năsăud își vor alege, vineri noua conducere a organizației județene, motiv pentru care premierul Viorica Dăncilă – președintele PSD, va fi prezentă în sala în care se va desfășura evenimentul de la Centrul Cultural „Dacia” din Bistrița.

Mai multe articole despre:
PSD Viorica Dăncilă