MENIU

Protestul fermierilor și al transportatorilor. Mobilizare de forțe pentru un nou punct fierbinte: Defileul Jiului ar putea fi blocat

Protestul fermierilor și al transportatorilor. Mobilizare de forțe pentru un nou punct fierbinte/ INQUAM Photos/Casian Mitu

Protestele iau amploare și la Târgu Jiu. Circulația pe drumul important care leagă Hunedoara de Gorj ar putea restricționată pentru mai mult timp. Transportatorii și agricultorii se mobilizează să blocheze Defileul Jiului.

Nu e lasa nici cei din Targu Jiu, in cea de-a noua zi de protest. Fermierii si transportatorii de aici spun ca vor continua sa protesteze pe stardutele din zona de sud a municipiului, ca vor continua sa mearga cu masinile cu viteze reduse pana cand solicitarile lor vor fi rezolvate. 

Ei se solidarizeaza cu protestatarii din Capitala, astfel ca o parte dintre ei au plecat deja spre Bucuresti, in vreme ce altii au ramas sa protesteze la Targu Jiu. 

O lista cu 12 revendicari au ajuns pe masa Prefecturii din judet. 

Oamenii spun ca vor ca "hotii", asa cum ii numesc ei pe guvernanti, sa ia masuri si sa vina cu solutii la problemele lor.