MENIU

Protestatarii s-au mutat în Piața Victoriei și Piața Universității: Diana Șoșoacă s-a alăturat protestului: „Pe aici nu se trece”

Protestatarii se mută în Piața Victoriei - Foto: INQUAM

Simpatizanții AUR își strigă nemulțumirea în fața Guvernului. Sute de protestatari au plecat în marș de la Palatul Parlamentului spre Piața Victoriei și, ulterior, în Piața Universității. Traficul a fost blocat în zonă. La protest a ajuns și senatoarea ex-AUR - Diana Șoșoacă. Ea i-a îndemnat pe oameni să strige: „Pe aici nu se trece”.

Jandarmii au garduri pentru a delimita protestatarii care scandează în Piața Victoriei.

Protestatarii au plecat în marş de la Palatul Parlamentului, pe bulevardele Ion C. Brătianu, Nicolae Bălcescu şi Magheru, până în Piaţa Victoriei, poliţiştii de la Rutieră restricţionând traficul, succesiv, pe aceste artere şi pe străzile învecinate.

Câteva sute de persoane protestează împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă.

„15.000 de oameni în stradă la toate intrările. Protestul s-a terminat, ne mutăm la Guvern la domnul Ciucă, el vrea să-și asume răspunderea pe certificatul verde. Respingem această cale de a impune fără vot. Vom continua la PSD și la domnul Ciucă”, a spus George Simion, la Parlament.

TENSIUNI în fața Palatului Parlamentului împotriva certificatului Covid. Mașinile demnitarilor, ATACATE. Copii aduși cu mașinile la protest - VIDEO

Mai multe articole despre:
protest piata victoriei guvern