MENIU

1 200 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei. Au aruncat cu hârtie igienică spre Guvern

<p>Octav Ganea - Inquam Photos&nbsp;</p>
<p>Octav Ganea - Inquam Photos&nbsp;</p>

Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă. Aproximativ 1 200 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei și au scandat împotriva premierului și a echipei sale guvernamentale. Manifestanții s-au adunat în urma unor mesaje de pe rețelele de socializare, după adoptarea ordonanței de urgență prin care contribuțiile trec de la angajator la angajat.

La ora 21.00, aceştia au aruncat cu hârtie spre sediul Guvernului. Potrivit Realitatea Tv, jandarmii ar urma să îi sancţioneze contravenţional pe cei care au aruncat cu suluri de hârtie. Reporterul realitatea.net şi Inquam Photo au suprins cele mai relevante imagini din timpul protestului.

VIDEO 2


VIDEO 1

------------------

Ştirea iniţială

Guvernul a adoptat, în şedinţa de miercuri, ordonanţa de urgenţă prin care este modificat Codul Fiscal, prevederile urmând să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Pagina „Corupţia Ucide” anunță că începând cu ora 18:00 va începe un protest la adresa Guvernului, în Piața Victoriei și invită cât mai multă lume. Organizatori: „Ne vedem în câteva ore în Piața Victoriei, ca să protestăm împotriva acestei ordonanțe Vino cu 2-3 suluri de hârtie igienică, pe care le aruncăm spre guvern. Asta merită. Ne sincronizăm și aruncăm sulurile la ora 21.00”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

"Am înțeles că suntem chemați la protest cu hârtie igienică. Nouă sau folosită?!", întreabă un utilizator al reţelelor de socializare.