MENIU

Protest cu PIETRE și PETARDE, la Galați. Sute de oameni, în stradă

Mai mulți gălățeni, încurajați și de reprezentanți AUR, s-au strâns, luni seara, în fața Prefecturii

Mai mulți gălățeni, încurajați și de reprezentanți AUR, s-au strâns, luni seara, în fața Prefecturii. Aceștia au pornit, în jurul orei 19.30, în marș, pe strada Brăilei. Pe drum li s-au alăturat și alți oameni.

Protestatarii nu au mai ajuns la Spitalul de Urgență, masa de manifestanți făcând cale întoarsă din Țiglina spre Centru, intenționând să ajungă din nou la Prefectură.

În jurul orei 21, circa 800 de manifestanți s-au strâns în stradă, majoritatea tineri, și au început să se manifeste violent față de forțele de ordine care au format un cordon pentru a-i împiedica să se apropie de Palatul Administrativ și să blocheze total traficul rutier pe strada Domnească, notează realitateadegalati.net. Unii protestatari au încercat chiar să agreseze jandarmii și au aruncat cu pocnitori și pietre spre Prefectură.

În jurul orei 22, grupul de manifestanți a părăsit platoul din fața Palatului Administrativ și s-a îndreptat spre Centru. Ei au fost urmați de jandarmi, forțele de ordine urmând să îi supravegheze pentru a preîntâmpina producerea incidentelor până la dispersarea grupurilor.