MENIU

Protest AUR în Parlament | George Simion: „Votaţi moţiunea! Mergem până la capăt cu ea"

George Simion - Co-președinte AUR

George Simion - co-președintele AUR a spus, luni, că senatorii şi deputaţii AUR au intrat, de luni, în grevă parlamentară până când moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu va fi supusă dezbaterii şi votului.

„Votaţi moţiunea! Ăsta este mesajul nostru şi nu ne lăsăm! Din prima zi de sesiune parlamentară am înaintat această acţiune şi mergem până la capăt cu ea", a declarat George Simion.

„Florin Cîţu trebuia demult să nu mai fie prim-ministrul României. S-au folosit de tertipuri şi au călcat în picioare Constituţia României şi, de aceea, singura formă prin care putem să protestăm este să intrăm în grevă parlamentară. Este un gest fără precedent. Nu vom participa la votul de astăzi din plen şi nu vom vota în comisii, dar suntem prezenţi cu toţii. Luăm parte la dezbaterile din comisii, însă nu vrem să girăm prin votul nostru şi prin prezenţa noastră această încălcare gravă a Constituţiei. Este dreptul nostru de a depune moţiune, este dreptul românilor de a nu mai fi conduşi de Florin Cîţu", a transmis Simion.