MENIU

Cazul ”Alexandra”. Sute de oameni s-au adunat la MAI. Câțiva au vandalizat sediul

<p>Sursă photo:&nbsp;Inquam Photos / George Calin</p>
<p>Sursă photo:&nbsp;Inquam Photos / George Calin</p>
<p>Sursă photo:&nbsp;Inquam Photos / George Calin</p>

Sute de oameni s-au adunat, duminică seara, la protestul din faţa Ministerului Afacerilor Interne, după tragedia de la Caracal. Protestul a fost denumit "Cade una, cădem toate!". Vezi mai jos VIDEO!

Participanţii la protestul de la MAI au afişat steagul României şi au aprins candele, care au fost aşezate pe asfalt, alături de buchete cu flori.

Totodată, unii dintre cei care au venit au scris cu spray de culoare neagră pe sediul Ministerului de Interne "Poliția ucide" și ”Demisia”.

De asemenea, au afișat pancarte pe care scrie: "Noi suntem Alexandra", "Patriarhatul ucide", ”Cade una, cădem toate”.

Oamenii protestează față de hărţuirea şi violenţa asupra femeilor, care, spun ei, au devenit lucruri normale în România.

Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare de grupurile civice.

Seara trecută, peste trei mii de oameni au protestat, în Piaţa Victoriei şi în faţa Ministerului de Interne, sub titlul "Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător!". Alte câteva sute de oameni au ieșit în stradă în țară.

După ce au pornit pe Calea Victoriei, protestatarii au început să ceară demisia Guvernului şi a tuturor factorilor de răspundere implicaţi în cazul dramatic de la Caracal.

Mai multe articole despre:
null