MENIU

Propunere SURPRINZĂTOARE a USR la șefia ANAF. Cine este Emil Sămărtinean

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)

Propunere "surpriză". USR vrea ca viitorul vicepreședinte ANAF să fie Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro. Sămărtinean a fost ospătar, a vândut telefoane, nu are experiență la stat și a urmat un doctorat fără să-și susțină teza. La „aptitudini dobândite educațional” bifează „analiza faptelor și înțelegerea lumii", relatează Realitatea PLUS.

Propunerea lui Emil Sămărtinean a venit din partea Biroului Național al USR, care a făcut numirea în urma analizei candidaturii sale interne. Astfel, se pare că în urma procesului de selecție internă, a fost desemnat cel mai bun candidat pentru această funcție. 

Potrivit CV-ului, Sămărtinean a absolvit facultatea la 25 de ani, după ce a obținut diploma de licență în științe politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj-Napoca în 2009. Ulterior, a urmat un masterat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București (2011). Acesta a urmat, totodată, și un doctorat, fără să-și susțină teza

A fost agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, iar apoi a devenit customer support manager la acea companie. A lucrat însă și ca ospătar.

 

Mai multe articole despre:
emil samartinean sefie anaf usr